HOTELS

Hotel Lapershoek

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is een 4-sterrenhotel gevestigd in de Gooische Villa in Hilversum. Het hotel beschikt over 80 comfortabele kamers, 10 vergaderzalen die ruimte bieden voor 600 personen, een gezellig restaurant met serre, bar en terras. Amrâth Hotel Lapershoek is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Tulip Inn Media Park Hilversum

Het Tulip Inn Media Park Hilversum, een handige locatie nabij het centrum van Hilversum, is met de trein in slechts 30 minuten bereikbaar vanaf de Amsterdamse RAI. Het 3 sterren hotel beschikt over 46 kamers en 16 appartementen die geschikt zijn voor een langdurig verblijf. Gasten hebben in het hele hotel toegang tot wifi en kunnen ook gebruikmaken van de sauna, het fitnesscenter, het restaurant, de bar en drie vergaderruimtes.

Hotel de witte bergen

Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen is ideaal gelegen tussen Hilversum en Laren aan de A1.

Bastion Hotel Bussum /Hilversum

Bastion Hotel Bussum Hilversum is een 3 sterren hotel dat beschikt over 64 kamers. Het hotel is gelegen ten noorden van Hilversum in een bosrijke omgeving en is ondanks de omgeving erg goed te bereiken met de auto. Vanaf het hotel kun je gemakkelijk naar de steden Hilversum, Utrecht en Amsterdam met zowel de auto als met openbaar vervoer. Het hotel ligt namelijk gunstig gelegen vlakbij Station Bussum Zuid en aan de uitvalswegen N236 en N524.

Booking.com

Bespaar aanzienlijk op hotels in 120.000 bestemmingen wereldwijd. Lees hotelrecensies en vind gegarandeerd de beste prijs van hotels voor alle budgetten.

 

AirBnB

Reserveer unieke woningen en ervaar een stad alsof je er zelf woont.

Please reload